Fra bloggen

ECN

Nettet - muligheter?

ECN tilbud

I løpet av noen få år har nettet radikalt forandret salg- og markedsarbeidet. Kunder og andre søker informasjon på nettet, samhandling mellom kunder, selger og ledelse skjer på nettet, varer kjøpes på nettet.

Hva er egentlig en nettsky?

De fleste av oss har allerede brukt en nettsky, eller Cloud Computing, en god stund. Både e-post, nettbank og Facebook bygger på prinsippet til nettsky: Data og tjenester tilgjengelig uansett hvor du er og hvilket utstyr du bruker. Den siste tiden har nettsky-begrepet blitt tatt et steg videre.

Tilgang til alt overalt

Nettskyen gjør det enkelt å synkronisere de ulike filene mellom pc-en, smarttelefonen og nettbrettet. Slik har du tilgang uansett hvor du befinner deg, og om du har med deg smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

REDUSERTE KOSTNADER

Kostnadene blir mer forutsigbare og lavere. Det er vanlig med en fast månedlig kostnad og ingen overraskende investeringer.

MINDRE BEHOV FOR EKSPERTER

Du leier tjenester i nettet og slipper å bekymre deg om oppgraderinger og nye versjoner.

TeamPartner og webløsninger

Det er umulig å kommunisere effektivt med markedet idag uten en webløsning. Utfordringen er å finne en god løsning som bidrar til enkel og åpen kommunikasjon med markedet. I kjøps- / salgsfasen benytter såvel kjøper som selger nettet aktivt for å finne relevant og pålitelig informasjon. En god webløsning kan være med på å bygge tillit og felles forståelse.

ECN og publisering på nettet.

Vi har hjulpet mange med profesjonelle publiseringsløsninger. Vi kan gjerne gi deg råd og et kostnadsestimat for for din bedrift eller organisasjon.

Generelt har vi 3 prismodeller:

Prismodell 1: Gjør det selv

Du kan selv leie et webotell hos f. eks. Buskerudweb for under kr. 500 pr år, installere Joomla! (gratis) og gjøre tilretteleggingen selv.
Eller du kan leie Office 365 for ca kr 50 pr bruker pr mnd og benytte webhotellet som følger med der.
I tillegg fins det utrolig mange andre muligheter. Problemet er at det nok vil ta deg ganske mye tid dersom du ikke skal ha en VELDIG enkel losning.
Vi har laget en veildening for BOA (Billedkunstnerne i Oslo og Akershus) for hvordan de kan komme igang med Google Blogger som er helt gratis - klikk her.

Prismodell 2: Starthjelp

Vi gjør tilretteleggingen for deg tilpasset dine krav og ønsker. Normalt vil vi benytte Joomla!, men det kan også være aktuelt å benytte Flash.
For arbeidet tar vi kr.750 + moms pr time.

Prismodell 3: Full support

Dette vil normalt være en avtale som går over tid med et fast månedlig beløp som inkluderer alt (webhotell, oppgradering til nye versjoner, kundetilpasninger etc.). Mange velger denne løsningen for å få forutsigbare kostnader.

ECN og samhandling på nettet

Det er flere gode muligheter for samhandling på nettet. Vi har valgt å fokusere på Google Apps og Microsoft Office 365 som begge er meget gode verktøy for små og mellomstore bedrifter.

Generelt har vi 2 prismodeller:

Prismodell 1: Gjør det selv

Vil du bruke Google Mail og Google Docs koster det ikke noe, alternativt kan du leie Google Apps for ca. kr 50 pr bruker pr mnd. Eller du kan leie Microsoft Office 365 for ca kr 50 pr bruker pr mnd.
I tillegg fins det utrolig mange andre muligheter. Problemet for mange er at det tar ganske mye tid å finne ut av og lære om alt det nye. Vi kan hjelpe deg med det.

Prismodell 2: Starthjelp

Vi hjelper til med tilrettelegging og opplæring tilpasset dine krav og ønsker.
For arbeidet tar vi vanligvis kr.750 + moms pr time.

Underkategorier

Vi bruker nettet mer og mer til mange typer oppgaver. Litt av denne utviklingen har ECN forsøkt å beskrive på nettsky.info.

Du er her: Home internett