Fra bloggen

ECN

TeamPartner på sosiale media i Nettskyen

Nettsamfunn

facebook

teitter

linkedin

De tre mest populære nettsamfunnene er Facebook, Twiiter og Linkedin. Facebook benyttes mye for private nett, Linkedin for business og Twitter til korte kommentarer om hva som skjer i øyeblikket.


linkedin

TeamPartner på Linkedin

LinkedIn er et sosialt nettverk som brukes hovedsakelig i forretningsøyemed og du finner derfor TeamPartner her. På vår blogg kan du se at vi følger med hva som skrives om Nettsky på Twitter. Du kan også finne oss som personer på Facebook.Nettsamfunn - hva Wikipedia sier om Sosiale nettverk

LinkedIn

LinkedIn - les mer om det på wikipedia.org

LinkedIn er et forretningsorientert sosialt nettverk grunnlagt i desember 2002 og lansert i mai 2003, og brukes hovedsakelig i forretningsøyemed. Siden har over 50 millioner brukere (oktober 2009) fra over 200 land og territorier.

Samfunnet brukes til å samle profesjonelle kontakter og forretningsforbindelser, finne jobber, ansette og til å bli oppdaget. I Norge var det ca 100 000 brukere per februar 2008.

LinkedIn er gratis å bruke, men man kan oppgradere til betalingstjeneste. LinkedIn følger EU-regler rundt sikkerhet og personvern. LinkedIn blir ofte sett på som det seriøse svaret på Facebook.

Facebook

Litt om Facebook fra Wikipedia.org (<- les mer)

Facebook er et nettsamfunn, opprinnelig laget for universitetsstudenter og -ansatte i USA. Siden har det spredt seg til andre bruksområder, inkludert venner, skoler og geografiske områder. Det er et sosialt nettverk, der brukeren kommuniserer ved at en profil blir opprettet. Der kan han/hun skrive om seg selv, legge ut bilder samt snakke med andre. Nettsamfunnet har mer enn 350 millioner aktive brukere på verdensbasis, og anslåtte 1 500 000 norske brukere per 23. januar 2009 [2]

Du er her: Home markedet nettsamfunn