Fra bloggen

ECN

TeamPartner og webløsninger

Det er umulig å kommunisere effektivt med markedet idag uten en webløsning. Utfordringen er å finne en god løsning som bidrar til enkel og åpen kommunikasjon med markedet. I kjøps- / salgsfasen benytter såvel kjøper som selger nettet aktivt for å finne relevant og pålitelig informasjon. En god webløsning kan være med på å bygge tillit og felles forståelse.

ECN og publisering på nettet.

Vi har hjulpet mange med profesjonelle publiseringsløsninger. Vi kan gjerne gi deg råd og et kostnadsestimat for for din bedrift eller organisasjon.

Generelt har vi 3 prismodeller:

Prismodell 1: Gjør det selv

Du kan selv leie et webotell hos f. eks. Buskerudweb for under kr. 500 pr år, installere Joomla! (gratis) og gjøre tilretteleggingen selv.
Eller du kan leie Office 365 for ca kr 50 pr bruker pr mnd og benytte webhotellet som følger med der.
I tillegg fins det utrolig mange andre muligheter. Problemet er at det nok vil ta deg ganske mye tid dersom du ikke skal ha en VELDIG enkel losning.
Vi har laget en veildening for BOA (Billedkunstnerne i Oslo og Akershus) for hvordan de kan komme igang med Google Blogger som er helt gratis - klikk her.

Prismodell 2: Starthjelp

Vi gjør tilretteleggingen for deg tilpasset dine krav og ønsker. Normalt vil vi benytte Joomla!, men det kan også være aktuelt å benytte Flash.
For arbeidet tar vi kr.750 + moms pr time.

Prismodell 3: Full support

Dette vil normalt være en avtale som går over tid med et fast månedlig beløp som inkluderer alt (webhotell, oppgradering til nye versjoner, kundetilpasninger etc.). Mange velger denne løsningen for å få forutsigbare kostnader.

Du er her: Home internett Publisering på nettet